Nieuwe medewerker

Begin januari is Michiel Kuiper begonnen als commercieel medewerker binnendienst. Michiel stelt zichzelf hieronder voor.

Mijn naam is Michiel Kuiper, geboren en opgegroeid in Enumatil en nu een aantal jaren wonende in de mooie stad Groningen. Sinds januari 2022 ben ik begonnen bij wijzijnwijzijntop Personeelsdiensten. Na mijn opleiding in de horeca kwam ik er al snel achter dat werken in de weekend- en avonduren niks voor mij was. Wel was het direct duidelijk dat het blij maken van andere mensen mij ook blij maakt, of het met een lekker gerecht is of met een mooie nieuwe baan maakt mij niet uit.

Mijn voldoening en energie haal ik uit gelukkige mensen, dat ik dit in mijn werk kan waarmaken is dan ook heel gaaf. Ik kijk naar wat iemand graag wil en waar hij of zij plezier in heeft. Is iemand nog onbekend met een vak en wil het graag leren? Dan zorgen we daarvoor!