Over ons

Wij zijn TOP Technisch Personeel

TOP voor medewerkers en TOP voor opdrachtgevers. Hoe wij TOP zijn en TOP blijven, is te kenmerken in onze transparante communicatie waarin alle betrokkenen adequaat worden meegenomen in het proces van werving tot plaatsing en het volgen van het functioneren. Een leuke baan of een goede nieuwe collega, dát is waar het om draait!

Richard Bosker

Mijn naam is Richard Bosker, geboren in Zwolle en opgegroeid in Leek. In 2000 begonnen in de uitzendsector als intercedent en binnen die organisatie doorgegroeid naar diverse management functies. In 2012 heb ik besloten om samen met Koos Siegers voor mezelf te beginnen met Top Technisch Personeel BV. Vanaf januari 2021 hebben we nog twee bedrijven opgericht; Top Personeelsdiensten BV en Top Zorgpersoneel BV.

Wat mij typeert als Professional? Betrouwbaar, ervaren, kundig en oog voor de mens. We verkopen geen pakketjes, we bemiddelen mensen. Mensen met vaardigheden, ontwikkelpunten, ambities en privéaangelegenheden. Voor alles is ruimte en door de medewerker echt te leren kennen ga ik voor een vruchtbare, langdurige arbeidsrelatie. Opdrachtgevers kunnen rekenen op een betrouwbare, transparante dienstverlening. Door kennis van de markt en kennis van de klant zet ik me dagelijks in om de juiste man op de juiste plaats te krijgen.

Koos Siegers

Mijn naam is Koos Siegers geboren en getogen in het Westerkwartier. Woonachtig geweest in Leek, aan de zuidkant van de A7 en nu al weer jaren woonachtig, met vrouw en kinderen, aan de noordzijde van de A7. In 2012 ben ik samen met Richard Bosker het avontuur aangegaan met de start van TOP Technisch Personeel.

Met ingang van 2021 zijn daar de nieuwe uitdagingen TOP Personeelsdiensten, welke ik gezamenlijk met Frank Kruizinga zal gaan opzetten en TOP Zorgpersoneel bij gekomen.

Binnen deze bedrijven hou ik me bezig met alles wat je maar kunt verzinnen. Van commercie tot het inboeken van de uren. Af en toe een beetje kort voor de kop maar in het algemeen een levenslustig, creatief en verantwoordelijke persoonlijkheid.

Meerdere personen die nu een vaste dienst betrekking hebben zijn ooit zonder vakkennis bij ons komen werken. Gezamenlijk een traject doorlopen waarbij de medewerker geschoold wordt, het vak mag leren bij onze opdrachtgevers en wij gezamenlijk trots zijn op het behaalde resultaat. Daar ben ik graag dagelijks mee aan de slag.

Michiel Kuiper

Mijn naam is Michiel Kuiper, geboren en opgegroeid in Enumatil en nu een aantal jaren wonende in de mooie stad Groningen. Sinds januari 2022 ben ik begonnen bij TOP Technisch Personeel. Na mijn opleiding in de horeca kwam ik er al snel achter dat werken in de weekend- en avonduren niks voor mij was. Wel was het direct duidelijk dat het blij maken van andere mensen mij ook blij maakt, of het met een lekker gerecht is of met een mooie nieuwe baan maakt mij niet uit.

Mijn voldoening en energie haal ik uit gelukkige mensen, dat ik dit in mijn werk kan waarmaken is dan ook heel gaaf. Ik kijk naar wat iemand graag wil en waar hij of zij plezier in heeft. Is iemand nog onbekend met een vak en wil het graag leren? Dan zorgen we daarvoor!

Ervaring

Met jarenlange uitzendervaring zijn we in staat om snel te handelen, verder te kijken dan het CV en zo op slagvaardige wijze betrokken partijen tot dienst te zijn met zowel uitzenden, detacheren, opleiden en bijscholen en werven &selecteren. Kortom; de juiste kandidaat bij de juiste organisatie, TOP begeleidt.

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit in dienstverlening is voor iedereen belangrijk. Om dit te waarborgen doen wij waar we goed in zijn: Verbinden. Op een professionele en persoonlijke wijze werken we dagelijks aan het verbinden tussen werkzoekenden (latent of direct) en opdrachtgevers. Daarin denken we actief mee met alle betrokken partijen en waar nodig leiden we op.

Continuïteit in Flexibiliteit

Wanneer het gaat om een nieuwe functie of een nieuwe collega, is continuïteit belangrijk. Wij geloven in langdurige samenwerkingen, waarbij betrouwbaarheid, oprechte interesse en enthousiasme hoog in het vaandel staan. Wanneer je elkaar beter leert kennen, kun je elkaar ook écht van dienst zijn.